PRU 13 : PKR Akan Kemuka Calon Hujung Februari | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Muhammad Asri Sapfie

PRU 13 : PKR Akan Kemuka Calon Hujung Februari

HULU KLANG, 17 FEB : Parti Keadilan Rakyat (PKR) akan mengemukakan senarai calon yang akan bertanding pada Pilihanraya Umum ke-13 akan datang sebaik selesai jelajah temurapat PKR ke seluruh negara yang akan diadakan pada 22hb hingga 24hb Februari ini.

Demikian beritahu Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali yang ditemui selepas Majlis Penyampaian Sumbangan Skim Mesra Usia Emas di Taman Melawati pagi tadi.

“Kita dalam fasa terakhir untuk meneliti persiapan menghadapi Pilihanraya yang ke-13.


“Temurapat itu nanti melibatkan pimpinan tertinggi parti termasuk Majlis Pimpinan Pusat, Ahli-ahli Parlimen, Ahli Dewan Undangan Negeri, Angkatan Muda dan Wanita serta cabang-cabang Keadilan di seluruh negara,” jelas Azmin.

Menurut Azmin lagi, program temurapat itu bertujuan untuk membincangkan persiapan terakhir parti termasuk strategi jentera dan gerak kerja selain mengemukakan calon-calon yang bakal bertanding mewakili PKR.

“Saya percaya selesai sahaja temurapat yang akan diadakan ini, Keadilan bersedia menghadapi Pilihanraya Umum yang akan datang,” tegas Azmin yang juga merupakan Ahli Parlimen Gombak.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION