Iskandar Perkenal Polisi Pastikan Hanya Yang Layak Miliki RMM – INFO 12 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Iskandar Perkenal Polisi Pastikan Hanya Yang Layak Miliki RMM – INFO 12


 

Sinopsis

Info 12 Untuk 18012013


Saksikan secara langsung “INFO 12” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 tengahari. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk 18 JANUARI 2013 :

1. Kerajaan Selangor akan memastikan Rumah Mampu Milik (RMM) yang dibinanya, dimiliki oleh golongan yang benar-benar layak sahaja dan polisi baru ini juga membuka ruang keutamaan kepada golongan berpendapatan dibawah RM5,000 memiliki rumah pertama mereka.

2. Pakatan Rakyat Selangor mengesa polis menyiasat risalah berunsurkan fitnah terhadap Kerajaan Negeri Selangor yang kini diedarkan secara meluas kepada ketua-ketua kampung tradisi.

3. Sekurang-kurangnya 2,000 ribu keping poster dan papan iklan termasuk iklan sindiket pinjaman wang haram atau ah-long diturunkan setiap bulan dalam operasi yang dilakukan Majlis Perbandaran Klang (MPK).

4. Kenyataan susulan yang dikeluarkan Ketua Pemuda Umno, Khairy Jamaluddin selepas penyelesaian isu saman Anwar-KJ, perlu dirujuk semula kepada mahkamah kerana dipercayai mempunyai unsur menghina mahkamah.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION