Kerajaan Negeri Selangor Akan Siasat Urus Niaga Tanah Ketua Wanita Umno Selangor – INFO 12 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Kerajaan Negeri Selangor Akan Siasat Urus Niaga Tanah Ketua Wanita Umno Selangor – INFO 12


Sinopsis

Info 12 Untuk 02102013

Saksikan secara langsung “INFO 12” sebuah rancangan baru yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 tengahari. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.


Paparan menarik untuk 2 JANUARI 2013 :

1. Kerajaan Negeri Selangor akan menyiasat dakwaan penjualan tanah lebih 200 ekar yang dimiliki Awan Megah Sdn Bhd bernilai RM130 juta kepada Bakti Wira Development Sdn Bhd yang digazetkan untuk kem tentera.

2. Kewujudan Pusat Siber Rakyat (PSR) di serata Selangor diharap mampu mengatasi gejala negatif dikalangan pelajar selain mereda kebimbangan ibu bapa.

3. Kerajaan Selangor berjaya menarik lebih 140,000 orang dari pelbagai lapisan usia hadir membanjiri Dataran Kemerdekaan, Shah Alam bagi meraikan ambang 2013 dengan pendekatan keagamaan dan santai.

4. Pengunjung memuji Kerajaan Selangor menganjurkan sambutan tahun baru yang bersifat ilmiah dalam usaha mempertingkatkan pembangunan modal insan.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION