Kerajaan Selangor Akan Ambilalih Air Dalam Tempoh 14 Hari – INFO 12 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Kerajaan Selangor Akan Ambilalih Air Dalam Tempoh 14 Hari – INFO 12


 

Sinopsis

Info 12 Untuk 31012013


Saksikan secara langsung “INFO 12” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 tengahari. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk 31 JANUARI 2013 :

1. Kerajaan Negeri akan mengambil alih perkhidmatan air dalam tempoh 14 hari bermula daripada 4 februari depan sekaligus bakal menamatkan krisis pengurusan bekalan air di Selangor yang berlarutan lebih 5 tahun.

2. Kerajaan Selangor mahu satu siasatan dalaman dibuat berhubung isu pengedaran risalah mengkritik kerajaan negeri berhubung isu air yang melibatkan Syabas.

3. Prasarana sekolah KAFA dan SAR yang kurang memuaskan, gaji, ketetapan jawatan, pencen dan elaun guru Kafa dan SAR akan terus diberi perhatian oleh Kerajaan Negeri.

4. PBT Kuala Lumpur dan Petaling Jaya digesa memantau perkembangan projek pembangunan di persekitaran Bukit Gasing bagi memastikan ia tidak mengancam keselamatan penduduk sekitar.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION