Najib Takut Selangor Urus Air Lebih Baik – INFO 12 | Selangorkini


Najib Takut Selangor Urus Air Lebih Baik – INFO 12


Sinopsis

Info 12 Untuk 16012013

Saksikan secara langsung “INFO 12” sebuah rancangan baru yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 tengahari. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.


Paparan menarik untuk 16 JANUARI 2013 :

1. Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Abdul Razak didakwa sengaja tidak mahu serahkan pengurusan perkhidmatan air kepada Selangor kerana bimbang Kerajaan Negeri berjaya mengurus perkhidmatan air lebih cekap dengan kos efektif.

2. Sesi dialog antara penduduk dengan Syarikat Bekalan Air Selangor (Syabas) bagi menerangkan punca sebenar gangguan air berakhir dengan kemarahan penduduk ekoran tidak berpuas hati dengan alasan yang diberikan Syabas.

3. Kerajaan Negeri Selangor memperuntukkan RM9.7 juta untuk melaksanakan projek tebatan banjir di Seri Kembangan sedangkan ia adalah projek yang harus dilaksanakan oleh Kerajaan Pusat.

4. Polis masih mengamalkan sikap dwi-standart terhadap Pakatan Rakyat apabila mengenakan syarat larangan membawa kanak-kanak ke HKR 112 di Stadium Merdeka.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

About the contributor

Norway

Editor

Admin Selangorkini


Norway    Norway   Norway   Norway  

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION