Pakatan Rakyat Bersedia Menjadi Sebuah Kerajaan Baik Menggantikan BN selepas PRU Ke-13 – INFO 12 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Pakatan Rakyat Bersedia Menjadi Sebuah Kerajaan Baik Menggantikan BN selepas PRU Ke-13 – INFO 12


Sinopsis

Info 12 Untuk 03102013

Saksikan secara langsung “INFO 12” sebuah rancangan baru yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 tengahari. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.


Paparan menarik untuk 3 JANUARI 2013 :

1. Pakatan Rakyat kini sudah bersedia menjadi sebuah kerajaan yang baik bagi mengantikan BN selepas Pilihan Raya Umum Ke-13 berdasarkan kemampuan gagasan itu mentadbir empat negeri pasca PRU-12 dengan lebih baik berbanding di era pentadbiran BN.

2. Disebalik Edaran Risalah Fitnah, Suee Lim Terus Pertahan DUN Sekinchan dan beliau beliau yakin perkara itu adalah strategi terdesak pihak Umno-BN yang cuba mengaburi mata rakyat dengan membohongi masyarakat dengan fakta yang tidak berasas.

3. Pangarah Strategi PKR, Rafizi Ramli mendedahkan invois pembelian barang kemas bernilai RM13 juta untuk isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor oleh peniaga karpet Deepak Jaikishan.

4. Datuk Bandar Petaling Jaya yang baru, Datin Paduka Alinah Ahmad berhasrat untuk memastikan agar warga Petaling Jaya mendapat manfaat melalui dasar ‘value for money’ di bawah pentadbiran beliau di Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ).

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION