Penduduk Demo Gesa SYABAS Pulih Bekalan Air – INFO 12 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Penduduk Demo Gesa SYABAS Pulih Bekalan Air – INFO 12


 

Sinopsis

Info 12 Untuk 11012013


Saksikan secara langsung “INFO 12” sebuah rancangan baru yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 tengahari. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk 11 JANUARI 2013 :

1. Lebih 50 penduduk sekitar Pandan berhimpun di Wisma Rozali semalam bagi menggesa Syabas memulihkan bekalan air di kawasan terbabit yang terputus bekalan sejak dua minggu lalu.

2. Kerajaan Pakatan Rakyat Selangor sekali lagi membuktikan kemampuan pentadbirannya apabila berjaya melangsaikan janji lapuk Umno-BN pada kempen Pilihan Raya Umum ke 12 lalu dengan membina Jejantas kos RM1.35 juta berbanding RM3 juta yang dijanjikan Umno-BN.

3. Kerajaan Selangor mengingatkan semua pihak supaya tidak menjadikan penggunaan kalimah Allah dalam lagu Selangor sebagai suatu isu yang besar kerana tiada unsur penghinaan dan penyalahgunaan kalimah tersebut.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION