Polis Mahu “Lakar Sejarah” Kerjasama Dengan Penganjur Himpunan 12 Jan – INFO 12 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Polis Mahu “Lakar Sejarah” Kerjasama Dengan Penganjur Himpunan 12 Jan – INFO 12


Sinopsis

Info 12 Untuk 09012013

Saksikan secara langsung “INFO 12” sebuah rancangan baru yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 tengahari. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.


Paparan menarik untuk 9 JANUARI 2013 :

1. Ketua Polis Negara berjanji pihaknya akan memberi kerjasama sepenuhnya dan mencipta satu ‘historical moment’ dalam negara bahawa polis dan penganjur Himpunan Aman boleh bekerjasama dalam satu perhimpunan aman.

2. Pimpinan Tertinggi ATM digesa memberi penjelasan berhubung dakwaan berlaku pemindahan batalion tentera ke beberapa kawasan ibu kota dan luar bandar.

3. Orang ramai perlu terus mendesak Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) meskipun badan itu masih tidak mengendahkan tuntutan agar pilihan raya bebas dan adil dilaksanakan.

4. Sekurang-kurangnya 40 premis pusat refleksologi sekitar bandar Klang dikenakan tindakan oleh Majlis Perbandaran Klang (MPK) atas kesalahan melanggar peraturan papan iklan sepanjang tahun 2012.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION