Selangor Batal Projek Kondominium Batu Caves – INFO 12 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Selangor Batal Projek Kondominium Batu Caves – INFO 12


 

Sinopsis

Info 12 Untuk 25012013


Saksikan secara langsung “INFO 12” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 tengahari. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk 25 JANUARI 2013 :

1. Kontroversi berhubung pembinaan kondominium 26 tingkat di Batu Caves akhirnya selesai apabila Kerajaan Selangor membatalkan kebenaran merancang yang telah diberikan kepada pemaju hartanah Dolomite Properties Sdn Bhd.

2. SAT1M : Tanah untuk pembinaan Kompleks Sukan Rekreasi dan Pusat Komuniti di Sri Muda bertukar menjadi Pangsapuri Mewah.

3. Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim bersedia memberikan kerjasama sekiranya dipanggil untuk memberikan keterangan RCI berhubung isu pendatang asing di Sabah yang diberikan kerakyatan.

4. Bawani nafi bersikap biadap sewaktu forum di UUM pada 8 Januari lalu sebaliknya hanya mahu memberi pendapat berhubung pendidikan percuma.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION