Anwar: PR Mara Lebih Dahsyat Daripada PRU 2008 – INFO 12 | Selangorkini


Anwar: PR Mara Lebih Dahsyat Daripada PRU 2008 – INFO 12


 

Sinopsis

Info 12 Untuk 08022013


Saksikan secara langsung “INFO 12” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 tengahari. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk 8 FEBRUARI 2013 :

1. “Idaman PKNS Antara Gapi” satu lagi projek Rumah Mampu Milik (RMM) yang dibangunkan PKNS bakal berada di pasaran menjelang Disember 2014.

2. Kerajaan Negeri Selangor akan meminta Pejabat Tanah dan Galian (PTG) negeri supaya memberikan elaun khas kepada kakitangannya yang mempunyai kepakaran terhadap hal ehwal tanah.

3. Pakatan Rakyat bersama kekuatan jentera parti siap sepenuhnya menghadapi pilihan raya tahun ini dan hanya menunggu tiupan wisel pembubaran parlimen daripada Perdana Menteri.

4. Tindakan Kerajaan BN mengundang artis popular Korea Selatan, Psy sempena Tahun Baru Cina di Pulau Pinang bukan sahaja membazir malah bertentangan dengan usaha kerajaan yang ingin mendidik rakyat hidup berjimat cermat.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

About the contributor

Norway

Editor

Admin Selangorkini


Norway    Norway   Norway   Norway  

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION