Lantik Najib : Umno-BN Selangor Sudah Tidak Bermaya – INFO 12 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Lantik Najib : Umno-BN Selangor Sudah Tidak Bermaya – INFO 12


 

Sinopsis

Info 12 Untuk 27022013


Saksikan secara langsung “INFO 12” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 tengahari. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk 27 FEBRUARI 2013 :

1. Perlantikan Datuk Seri Najib Razak sebagai Pengarah Pilihan Raya BN Selangor adalah bukti jelas betapa Umno-BN negeri itu sudah tidak bermaya berdepan sokongan padu rakyat terhadap Kerajaan Pakatan Rakyat.

2. Kajian Merdeka Center mendapati sokongan pengundi di Semenanjung Malaysia kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Razak mencatatkan penurunan.

3. Manifesto Pakatan Rakyat yang dibentangkan pada Isnin lalu, secara jelas mengiktiraf sumbangan wanita dengan menggariskan janji khusus dalam usaha memartabatkan kaum itu.

4. Bagi menangani rasuah dan kronisme daripada terus berleluasa di negara ini, Pakatan Rakyat menerusi Manifesto yang dibentangkan Isnin lalu bakal memperkenalkan Dasar Banteras Rasuah Negara (DEBARAN) yang akan memberdayakan sepenuhnya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION