Selangorkini
NASIONAL

Nurul Izzah: Pengerusi SPR Bohong – Buletin 13


 

Sinopsis

BULETIN 13 Untuk 01042013

Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 Tengahari, 3.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Kredibiliti Suruhanjaya Pilihan Raya semakin diragui selepas pengerusinya, Tan Sri Abdul Aziz Yusof mendakwa tidak pernah terima permohonan semakan keatas 4,600 pengundi ragu dari Ahli Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah Anwar.

Ini perkembangan yang amat membimbangkan, kerana SPR sendiri mengesahkan bahawa pihak mereka telah menerima dan sedang meneliti permohonan tersebut.

2. Sementara itu, bagi menyebarkan isu-isu yang membelit rakyat dengan lebih berkesan, Angkatan Muda KEADILAN (AMK) malam tadi melancarkan Treler Jelajah Demi Rakyat di Dataran Taman Mas Puchong, Selangor sebagai persiapan menghadapi Pilihan Raya Umum ke-13.

3. Bagi memastikan keselamatan pasukan keselamatan yang bertugas mempertahankan negara ekoran pencerobohan di Lahad Datu, Pakatan Rakyat mengadakan majlis munajat dan solat hajat malam tadi di Shah Alam.

Majlis tersebut di imamkan oleh bekas tahanan ISA, Ustaz Abu Bakar Chik


Pengarang :