50,000 kata Umno Ancaman Terhadap Demokrasi – BULETIN 13 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

tech support

50,000 kata Umno Ancaman Terhadap Demokrasi – BULETIN 13

Sinopsis

Buletin 13 Untuk 09052013


Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 Tengahari, 3.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat, Datuk Seri Anwar Ibrahim berikrar meneruskan perjuangan menuntut keadilan sehingga demokrasi sebenar ditegakkan di Malaysia.

Di hadapan sekurang-kurangnya 50,000 rakyat di Himpunan Suara Rakyat Suara Keramat malam semalam, Anwar berkata pertarungan antara rakyat dan penguasa korup telah bermula.

2. Parti Keadilan Rakyat berpendapat tindak-tanduk polis menghalang ejen calon dari memantau peti undian awal dalam simpanan polis, yg menurut PKR dibolehkan Suruhanjaya Pilihan Raya, adalah mencurigakan.

3. Kejayaan Pakatan Rakyat (PR) mempertahankan Pulau Pinang dalam Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU-13) pada 5 Mei lalu adalah kerana mendapat sokongan padu daripada semua kaum.

himpunan suara rakyat kelana jaya 02

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION