Azmin : Nafi Keluar PKR, Sedia Terima Keputusan Parti | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Azmin : Nafi Keluar PKR, Sedia Terima Keputusan Parti

Sinopsis

BULETIN 13 Untuk 10052013


Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 Tengahari, 3.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali menegaskan beliau tidak kemaruk menjadi Menteri Besar Selangor meskipun pelbagai tomahan dibuat sebelum ini.

2. Kejayaan menarik lebih 120 rakyat pelbagai kaum berhimpun di malam black505 atau malam suara rakyat suara keramat dua hari lalu membuktikan bahawa penipuan pilihanraya menjadi isu utama negara yang menjadi perhatian dan tumpuan rakyat di negara ini.

3. Kerajaan yang bersih serta mampu memberi kebajikan dan keadilan kepada semua rakyat serta memberi fokus kepada penyelesaian masalah merupakan kunci kejayaan sebenar Pakatan Rakyat di Selangor dalam pilihanyata Umum ke-13 lalu.

4. Beberapa NGO mengadakan perhimpunan di hadapan bangunan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Putrajaya hari ini bagi menyerahkan memorandum menuntut agar pengerusi suruhanjaya itu, Tan Sri Abdul Aziz Yusof meletak jawatan.

Azmin Nafi Keluar Parti 02

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION