Bahan Letupan Ditemui Berhampiran Ibu Pejabat PKR – BULETIN 13 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Nurul Farina Nazlan

Bahan Letupan Ditemui Berhampiran Ibu Pejabat PKR – BULETIN 13

Sinopsis

Buletin 13 Untuk 04052013


Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 Tengahari, 3.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Sebuah letupan kecil berlaku berhampiran Ibu Pejabat Parti Keadilan Rakyat di Petaling Jaya, malam tadi. Menurut polis, letupan itu berpunca dari bahan letupan buatan sendiri. Tiada sebarang kecederaan atau kerosakan harta dilaporkan.

2. Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat, Datuk Seri Anwar Ibrahim berhasrat untuk merombak dasar bumiputera yang diamalkan Umno-Barisan Nasional dengan program-program sosial terarah yang membantu berdasarkan keperluan dan bukan warna kulit.

3. Bagi mengelak pengundi ragu menentukan masa depan negara, Rakyat Selangor sekali lagi diingatkan untuk keluar mengundi seawal yang mungkin oleh Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali.

bom

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION