NASIONAL SELANGOR

Bekas Pengerusi GERAK Mohon Maaf Kepada Khalid Ibrahim – BULETIN 13

Sinopsis

BULETIN 13 Untuk 31052013

Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT . Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Bekas Pengerusi Gerakan Rakyat Anti Korupsi (Gerak), Mohd Nazree Mohd Yunus hari ini membuat permohonan maaf kepada Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim atas dua tuduhan beliau terhadap Menteri Besar Selangor itu pada 2009.

2. Sekumpulan mahasiswa berhimpun di depan pejabat Kementerian Dalam Negeri hari ini di Putrajaya mendesak Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Zahid Hamidi meletakkan jawatan, ekoran penahanan pemimpin politik dan aktivis yang bermotifkan politik.

3. Kira-kira 50 pengundi di kawasan Parlimen Kapar tampil memfailkan laporan polis berhubung penipuan PRU13 di Ibu Pejabat Polis Daerah Klang Utara.

4. Pejabat Ketua Menteri Sabah mengeluarkan arahan secara langsung menyekat seorang Ahli Parlimen Malaysia dari memasuki Sabah.

5. Seramai 226 ibu tunggal dan wanita seluruh Malaysia telah menerima bayaran pendahuluan nafkah daripada Jabatan Kehakiman Syariah Malaysia (JKSM) bernilai RM 550,879 sehingga April tahun ini.


Pengarang :