Khalid Angkat Sumpah MB Selangor Penggal ke-2 – BULETIN 13 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Khalid Angkat Sumpah MB Selangor Penggal ke-2 – BULETIN 13

Sinopsis

BULETIN 13 Untuk 14052013

Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 Tengahari, 3.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.


Paparan menarik untuk hari ini :

1. Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim mengangkat sumpah sebagai menteri besar Selangor bagi penggal kedua di hadapan Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah, pada pukul 10.10 pagi tadi di Istana Alam Shah.

2. Memasuki penggal kedua pentadbiran, Pakatan Rakyat juga diminta lebih memperkasakan agenda Merakyatkan Ekonomi Selangor (MES) dengan memperkenalkan program baru di samping mengenalpasti kumpulan sasaran supaya segala bantuan dinikmati masyarakat lebih menyeluruh.

3. Blackout 505 yang bakal diadakan di Johor Bahru esok telah diharamkan oleh polis, lapor agensi berita Bernama.khalid angkt sumpah 01

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION