Khalid Kepada Najib: Mulakan Perdamaian Dengan Serah Industri Air Pada Selangor – BULETIN 13 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Khalid Kepada Najib: Mulakan Perdamaian Dengan Serah Industri Air Pada Selangor – BULETIN 13

Sinopsis

BULETIN 13 Untuk 14052013

Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 Tengahari, 3.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.


Paparan menarik untuk hari ini :

1. Kerajaan Negeri Selangor menyambut baik perlaksanaan proses Perdamaian Nasional yang dihasratkan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak baru-baru ini.

2. Para ibu tunggal yang bertindak menyaman Kerajaan Negeri sebelum ini diseru untuk mendaftar bagi membolehkan mereka menikmati pelbagai program yang disediakan Kerajaan Negeri.

3. Pengarah eksekutif Pusat Penyelidikan PAS Pusat Dr Dzulkefly Ahmad berkata gesaan lucut kewarganegaraan terhadap rakyat Malaysia yang menyatakan perasaan terhadap isu-isu pilihanraya adalah tindakan reaktif berasaskan emosi, bahkan tidak membantu menyelesaikan isu-isu berbangkit.

 

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION