Pelantikan Exco Dijangka Selesai Minggu Hadapan – BULETIN 13 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Pelantikan Exco Dijangka Selesai Minggu Hadapan – BULETIN 13

Sinopsis

BULETIN 13 Untuk 14052013


Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 Tengahari, 3.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Perlantikan Exco Kerajaan Negeri Selangor dijangka dapat dilaksanakan minggu hadapan selepas proses pemilihan selesai dijalankan dan mendapat perkenan DYMM Sultan Sharafuddin Idris Shah sebagai Sultan Selangor.

2. Kenyataan Rasmi daripada Datuk Lela Bakti Setiausaha Sulit Kepada DYMM SUltan Selangor, Datuk Muhamad Munir Bani berhubung pelantikkan Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim sebagai Menteri Besar Selangor.

3. Menurut anak kepada bekas Timbalan Presiden Umno, Datuk Thamrin Tun Ghafar Baba, kemiskinan bumiputera, khususnya bangsa Melayu, meskipun setelah lebih 50 tahun memerintah, direka untuk memastikan golongan itu terus menagih bantuan dan mengenang budi pemerintah.

khalid angkt sumpah 01

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION