Perjanjian Sia-sia Tanpa Tandatangan Najib – BULETIN 13 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Perjanjian Sia-sia Tanpa Tandatangan Najib – BULETIN 13

Sinopsis

BULETIN 13 Untuk 28052013


Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Perjanjian yang dibuat di antara Ketua Umum Pakatan Rakyat, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak mengenai Pilihan Raya Umum ke-13 tidak sah kerana Najib sendiri tidak tandatangani perjanjian itu.

Justeru, Anwar berkata tidak timbul soal beliau memungkiri perjanjian tersebut yang diatur mantan Presiden Indonesia Jusuf Kalla sebelum PRU-13.

2. Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK) Negeri Sembilan didakwa di Mahkamah Sesyen Seremban kerana tidak memaklumkan kepada Ketua Polis Daerah Seremban mengenai penganjuran blackout505 10 hari sebelum perhimpunan itu, 17 Mei lepas.

3. Kerajaan Negeri akan terus mempertahankan pendirian bahawa projek Loji Langat 2 hanya boleh diteruskan dengan penstrukturan semula industri air Selangor.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION