PKR Seru JPM Jangan Ganggu Keluarga Dharmendran – BULETIN 13 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

PKR Seru JPM Jangan Ganggu Keluarga Dharmendran – BULETIN 13

Sinopsis

BULETIN 13 Untuk 29052013


Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Henti mengganggu keluarga mendiang N Dharmendran, yang mati dengan kesan kecederaan pada tubuh selepas ditahan polis, seru Parti Keadilan Rakyat kepada Kerajaan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak

2. Suaram mengulangi gesaan supaya Suruhanjaya Aduan & Salahlaku Polis atau IPCMC ditubuhkan dengan segera, selaras dengan saranan Suruhanjaya Penambahbaikan Perjalanan & Pengurusan PDRM.

3. Parti Keadilan Rakyat membidas Ketua Polis Negara Khalid Abu Bakar sebagai tidak cekap menjalankan tugas.

4. Pakatan Rakyat hari ini mendedahkan lagi bukti bahawa terdapat keraguan dalam proses pengundian awal dan undi pos yang boleh memesongkan keputusan pilihanraya ke-13.

5. Ahli Parlimen Kuantan, Fuziah Saleh mendedahkan ‘Garis Panduan Tatacara Proses Pengundian’ yang dikeluarkan Suruhanjaya Pilihan Raya(SPR) bagi mengatasi masalah kesesakan di saluran tempat mengundi didakwa tersirat dengan cubaan membolehkan pengundian berganda.

6.Sebutan kes melibatkan Adun Seri Setia, Nik Nazmi Nik Ahmad yang didakwa berhubung penganjuran himpunan besar-besaran Black 505 di Kelana Jaya pada 8 Mei lalu, ditetapkan pada 26 Ogos depan di Mahkamah Sesyen Petaling Jaya.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION