Selangorkini
NASIONAL

SOKONG AIR PERCUMA BN, SYABAS TUNJUK BELANG KRONI- BULETIN 13

Sinopsis

Buletin 13 Untuk 04052013

Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 Tengahari, 3.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Rancangan Syarikat Bekalan Air Selangor (Syabas) untuk membantu Barisan Nasional (BN) Selangor membekalkan 20 meter padu air percuma disifatkan lebih terarah kepada kepentingan peribadi dan keuntungan semata-mata.

2. Pemuda Parti Islam Se-Malaysia membidas campurtangan politik dalam penyiasatan polis keatas insiden pengeboman dan keganasan sepanjang kempen PRU-13.

3. Kira-kira 50 individu yang disyaki penyokong Umno-BN bertindak memecahkan kereta orang-ramai dan penyokong Pakatan Rakyat di Kompleks Sukan Pandamaran, malam semalam.

4. Pelabuhan Klang bakal menyaksikan pertembungan pertama antara rakyat Malaysia dengan pengundi ragu yang dipercayai bakal mengundi Barisan Nasional.

5. Laporan Khas: Esok, 5 Mei 2013, seramai 13.3 juta pengundi berdaftar di seluruh negara akan membuang undi dalam pilihanraya umum ke-13.


Pengarang :