Warga Tempatan Ditahan, Warga Asing Bebas – BULETIN 13 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Warga Tempatan Ditahan, Warga Asing Bebas – BULETIN 13


 

Sinopsis

BULETIN 13 Untuk 13052013


Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 Tengahari, 3.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Ahli Parlimen Klang, Charles Santiago mempertikaikan kredibiliti polis yang menjalankan siasatan terhadap enam orang berhubung insiden penahanan dua bas dipercayai membawa warga asing ketika Pilihan Raya Umum Ke-13 baru-baru ini.

2. Tindakan Menteri Besar Terengganu Datuk Seri Ahmad Said yang akan menganak-tirikan kawasan DUN dan Parlimen yang dimenangi pakatan rakyat dalam pilihanraya umum ke-13 baru-baru ini amat dikesali.

3. Agensi berita Bernama melaporkan Ketua Polis Perak Datuk Mohd Shukri Dahlan tidak meluluskan Perhimpunan Bantah 505 peringkat negeri Perak kerana ia tidak menepati syarat-syarat dibawah Akta Perhimpunan Awam.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION