Anwar Nafi Bincang Kerajaan Perpaduan – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Anwar Nafi Bincang Kerajaan Perpaduan – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 2062013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Ketua Umum Pakatan Rakyat, Datuk Seri Anwar Ibrahim menafikan penglibatan perbincangan kerajaan perpaduan semasa lawatan beliau ke Indonesia baru-baru ini.

2. Pakatan Rakyat sebulat suara untuk menamakan mantan Hakim Mahkamah Persekutuan, Datuk Abdul Kadir Sulaiman sebagai Yang Dipertua Dewan Rakyat bagi Parlimen Ketiga Belas.

3. Pakatan Rakyat kekal untuk menyertai Himpunan Blackout 505 Sabtu ini dan mengajak seluruh kepimpinan parti, aktivis, penyokong dan rakyat untuk turut serta dalam perhimpunan tersebut.

4. Suruhanjaya Hak Asasi Manusia (Suhakam) membidas sikap polis yang cuba menutup kes penderaan dan pembunuhan tahanan.

5. Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad, akan melakukan tinjauan tapak projek pembinaan Hospital Shah Alam 28 Jun ini, jam tiga petang.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION