DAP : Kos Dakwat ‘Pewarna Makanan’ 3 Kali Ganda Lebih Mahal – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

tech support

DAP : Kos Dakwat ‘Pewarna Makanan’ 3 Kali Ganda Lebih Mahal – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 27062013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Anthony mendakwa kos pembelian dakwat kekal pada PRU13 lalu telah meningkat tiga kali ganda daripada kos pembelian dakwat kekal bagi PRU12.

2. Menteri Wilayah Persekutuan Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor berkata Malaysia tidak perlu menggunakan dakwat kekal dalam pilihan raya kerana negara ini bukannya seperti “negara dunia ketiga” lain.

3. Solidariti Anak Muda Malaysia menggesa orang-ramai supaya berhati-hati dengan liputan media keatas tuntutan Black505.

4. Bertindak diatas aduan penduduk, Majlis Perbandaran Selayang meroboh satu tempat makan yang menimbulkan suasana bising dan mengakibatkan kesesakan lalulintas berhampiran Pusat Beli-Belah Selayang.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION