Gangguan Air Lebih 2 Hari Libat 74,890 Pengguna KL-Selangor – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Gangguan Air Lebih 2 Hari Libat 74,890 Pengguna KL-Selangor – FOKUS


 

Sinopsis

FOKUS Untuk 18062013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Exco Kebajikan & Hal Ehwal Wanita Rodziah Ismail berkata Program-program berteraskan kebajikan menerusi agenda Merakyatkan Ekonomi Selangor (MES) akan digerakkan dengan lebih meluas supaya golongan sasaran mendapat manfaatnya.

2. Beberapa kawasan di Lembah Klang dan Hulu Selangor akan mengalami gangguan bekalan air bermula lapan pagi ini sehingga Khamis 8 malam.

3. Dakwaan dan bukti tentang usaha membawa masuk warga Bangladesh untuk mengundi di dalam Pilihan Raya Umum ke-13 telah diberikan di dalam satu laporan kepada Suruhanjaya Pilihan Raya Pulau Pinang.

4. Kerajaan Negeri Kelantan tetap akan meneruskan Lebuh Raya Rakyat Kota Bharu-Kuala Krai sekiranya kerajaan persekutuan enggan melaksanakan tanggungjawab tersebut.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION