Kerajaan Selangor Tekad Jaga Semua Komuniti Dan Agama – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Kerajaan Selangor Tekad Jaga Semua Komuniti Dan Agama – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 17062013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim melahirkan rasa simpati Kerajaan Negeri Selangor dengan nasib yang menimpa keluarga itu, selepas N Dharmendran ditemui mati didera polis dalam tahanan.

2. Kerajaan Selangor berjanji akan menjaga kebajikan dan kesejahteraan semua rakyat Selangor tanpa mengira kaum dan agama.

3. Kerajaan Negeri berhasrat untuk menyempurnakan serta menambah baik beberapa perkara dalam pentadbiran Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) sebagai memenuhi Pelan Tindakan Lima Tahun Jawatankuasa Tetap PBT Negeri Selangor.

4. Majlis Daerah Kuala Langat (MDKL) bertekad meneruskan kecemerlangan yang dicapai dalam program zon bersih sejak ia dimulakan Kerajaan Negeri empat tahun lalu.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION