Pandikar Dilantik Speaker, 26 ditahan di Parlimen – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Pandikar Dilantik Speaker, 26 ditahan di Parlimen – FOKUS


 

Sinopsis

FOKUS Untuk 24062013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Tan Sri Pandikar Amin Mulia sekali lagi menggalas tanggungjawab Speaker Dewan Rakyat apabila dipilih dengan undi majoriti di Persidangan Dewan Rakyat ke-13 yang bermula hari ini.

2. kira-kira 100 aktivis demokrasi berhimpun di luar perkarangan Parlimen hari ini menuntut kepimpinan Suruhanjaya Pilihan Raya meletak jawatan.

3. Pakatan Rakyat membidas Kerajaan Persekutuan kerana lambat bertindak terhadap masalah jerebu yang telah menyelubungi negara ini.

4. Kerajaan Selangor akan mengedarkan topeng muka kepada orang ramai berikutan keadaan jerebu yang semakin teruk di Selangor.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION