Selangorkini
NASIONAL

PAS Gesa Tubuh Suruhajaya Bebas Postmortem PRU13 – BULETIN 13

ccsb-ads


 

Sinopsis

BULETIN 13 Untuk 07062013

Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. PAS menggesa pihak kerajaan mewujudkan satu Jawatan Kuasa Bebas atau satu Suruhan Jaya Bebas Postmortem PRU13 yang boleh menyiasat secara terbuka dan telus berkenaan perjalanan Pilihan Raya Umum ke-13.

2. Keluarga C.Sugumar, yang didakwa mati di dalam kawalan polis lima bulan dahulu, akan bertindak untuk mengambil balik mayat anak mereka yang masih disimpan oleh di Hospital Serdang jika Kerajaan Persekutuan tidak melakukan bedah siasat kedua dalam tempoh 48 jam.

3. Ahli Parlimen Kelana Jaya Wong Chen dan Adun Subang Jaya Hannah Yeoh mahu Syarikat Bekalan Air Selangor (Syabas) memberi respon terhadap cadangan yang dikemukakannya bagi menangani krisis air di Subang Jaya.

4. Sebuah pusat snuker dan kafe siber yang dikesan menjalankan perniagaan tanpa lesen di sekitar Jalan Meru, Klang diserbu serta disita Majlis Perbandaran Klang (MPK) dalam satu operasi yang diadakan petang semalam.


Pengarang :