PAS Perak Fail 3 Petisyen – BULETIN 13 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

PAS Perak Fail 3 Petisyen – BULETIN 13

Sinopsis

BULETIN 13 Untuk 12062013

Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.


Paparan menarik untuk hari ini :

1. Penubuhan pasukan petugas khas bagi menyiasat Prosedur Operasi Standard (SOP) dalam dua kes kematian semasa dalam tahanan polis tidak menyumbang menangani masalah salahlaku polis, tegas Naib Presiden PKR N Surendran.

2. PAS Perak mengfailkan tiga petisyen Pilihan Raya Umum ke- 13(PRU 13) di Mahkamah Tinggi Ipoh kira-kira jam sepuluh pagi tadi untuk membantah keputusan PRU-13 pada Mei lalu.

3. Kerajaan Negeri dan Majlis Perbandaran Ampang Jaya (MPAJ) diharap dapat menangani masalah ketiadaan air dengan lebih efisyen.

4. Majlis Perbandaran Selayang (MPS) menyerbu tiga premis perniagaan tanpa lesen di bandar itu yang dipercayai menawarkan perkhidmatan urutan “extra” dengan layanan wanita selain urutan refleksologi.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION