Perbincangan Penstrukturan Semula Industri Air Bermula Minggu Depan – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Perbincangan Penstrukturan Semula Industri Air Bermula Minggu Depan – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 18062013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Perbincangan awal mengenai penstrukturan semula industri air dengan Kementerian Tenaga, Teknologi Hijau dan Air dijangka akan diadakan minggu depan.

2. POLENS MALAYSIA SDN BHD, anak syarikat Kerajaan Negeri Selangor dibawah Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor PKPS dilihat mampu memberi rangsangan dalam pertumbuhan Industri Kecil & Sederhana di Selangor.

3. Siaran secara langsung mesyuarat penuh bulanan Ahli Majlis Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) di laman web dijangka mampu mengeratkan hubungan antara pihak Majlis dengan masyarakat terutama dalam memberi pandangan mengenai isu setempat.

4. Operasi bersepadu “OPS SITA” diteruskan oleh Majlis Perbandaran Selayang (MPS) hari ini.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION