Selangorkini
NASIONAL SELANGOR

Rafizi : Polis, DBKL Cuba Lengah #Blackout505 – BULETIN 13

ccsb-ads

Sinopsis

BULETIN 13 Untuk 07062013

Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT . Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Pengarah Strategi PKR, Rafizi Ramli mendakwa polis dan DBKL cuba melengah-lengahkan Perhimpunan Aman #Blackout505 apabila mula berdolak-dalik berhubung kebenaran penggunaan Padang Merbok.

2. Naib Presiden PAS Salahuddin Ayub dipanggil polis hari ini untuk disiasat berhubung penglibatan beliau dalam himpunan aman.

3. Ahli Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah Anwar berkata Perjanjian Perkongsian Trans Pasifik (TPP) yang bakal ditandatangani Malaysia, didakwa mampu menggugat kepentingan awam ekoran terma-termanya yang berat sebelah.

4. Tindakan bekas Ketua Polis Negara Tan Sri Abdul Rahim Mohd Noor dan enam yang lain termasuk akhbar NST untuk menyelesaikan kes saman di luar mahkamah merupakan satu kemenangan kepada Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat.

5. Sebahagian daripada struktur jambatan kedua Pulau Pinang runtuh dalam satu kejadian yang dipercayai berlaku sekitar jam 7 malam tadi.


Pengarang :