Selangor Jangka Penstrukturan Air Selesai September – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Selangor Jangka Penstrukturan Air Selesai September – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 27062013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Bacaan Indeks Pencemaran Udara (IPU) di Selangor bagi jam 6 pagi hingga 10 pagi tadi.

2. Kerajaan Negeri menjangkakan penstrukturan semula industri pembekalan air di Selangor akan selesai pada September tahun ini.

3. Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim menyampaikan ucapan takziah kepada keluarga Adun Kuala Besut, Dr Abdul Rahman Mokhtar yang disahkan meninggal dunia pagi semalam akibat kanser paru-paru.

4. Pimpinan DAP mendakwa dua menteri Kabinet yang dilantik Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak untuk menggotai barisan jemaah menteri memiliki ijazah palsu daripada institusi pemprosesan ‘kilang ijazah’ di Amerika Syarikat.

5. Speaker Dewan Negeri Selangor, Hannah Yeoh mengariskan empat fokus utama pada penggal ini bagi memperkukuhkan kecemerlangan Dewan Undangan Negeri Selangor seterusnya kecemerlangan Pakatan Rakyat dalam menerajui negeri itu.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION