Turun Harga Kereta, BN dan Utusan ‘Kantoi’ – BULETIN 13 | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Turun Harga Kereta, BN dan Utusan ‘Kantoi’ – BULETIN 13

Sinopsis

BULETIN 13 Untuk 13062013


Saksikan secara langsung “BULETIN 13” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Syarikat pembuat kereta telah menafikan laporan Utusan Malaysia pada 9 Jun bahawa harga setengah model kereta mereka telah diturunkan sehingga 11 peratus sebagai melaksanakan manifesto Umno-BN.

2. Isteri mendiang N Dharmendran, Marry Maria Susay telah mengemukakan aduan tatatertib terhadap Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Datuk Ku Chin Wah kerana mengeluarkan kenyataan palsu berhubung kematian suaminya.

3. Majlis Perbandaran Selayang (MPS) bertindak meroboh dan menyita gerai peniaga di Jalan Samudera Utama, Taman Samudera, Batu Caves dekat sini 7 Jun lalu berikutan perniagaan dijalankan adalah tanpa permit dari pihak berkuasa tersebut.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION