Undi Bersurat : Pelantikan Speaker Dipertikai – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

tech support

Undi Bersurat : Pelantikan Speaker Dipertikai – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 24062013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Pimpinan Pakatan Rakyat hari ini mempertikaikan proses pengundian Yang di-Pertua Speaker Dewan Rakyat yang menggunakan kaedah ‘undi bersurat’ yang didakwa tidak memberi kebebasan kepada anggota dewan untuk membuat pilihan.

2. Kerajaan Negeri akan mengkaji keberkesanan kontraktor pembersihan swasta yang dilantik Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) di Selangor bagi mempastikan kecekapan dalam melaksanakan kerja diberi perhatian serius.

3. Pengguna Lebuhraya Utara-Selatan dan Lebuhraya Laluan Kedua Malaysia-Singapura (Linkedua) dinasihat mengamalkan langkah keselamatan berikutan jerebu.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION