Anwar Kesal BN Enggan Bekerjasama Banteras Jenayah – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Anwar Kesal BN Enggan Bekerjasama Banteras Jenayah – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 31072013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim melahirkan dukacita dengan sikap Umno-Barisan Nasional menolak tawaran kerjasama dari Pakatan Rakyat untuk bersama-sama membasmi peningkatan jenayah berat.

2. Selangor bersedia untuk menyumbang sebanyak yang boleh bagi memastikan keselamatan orang awam lebih terjamin ketika berada di tempat-tempat awam.

3. Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim menegur sikap menteri dan pegawai kanan polis yang melenting bila dibongkarkan pembabitan polis dalam kes-kes salahlaku, penyelewengan atau sindiket jenayah.

4. Penolakan petisyen pilihan raya tanpa alasan munasabah disifatkan sebagai helah undang-undang dan cubaan menyembunyikan penipuan pilihan raya di negara ini.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION