Bonus : Kerajaan Tidak Tepati Janji Pada Guru Sandaran – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

tech support

Bonus : Kerajaan Tidak Tepati Janji Pada Guru Sandaran – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 11072013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak didesak memperjelaskan dana awam sebanyak RM12 bilion yang digunakan untuk membeli penjana kuasa bebas(IPP) menerusi 1Malaysia Development Berhad (1MDB).

2. Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi didakwa berdolak dalih berhubung gangguan polis terhadap orang-ramai yang mahu memfailkan laporan polis berkenaan skandal dakwat kekal.

3. Ahli Parlimen Kulai, Teo Nie Ching hari ini mempersoalkan tindakan kerajaan yang didakwa gagal menunaikan janji memberi imbuhan sebanyak setengah bulan gaji kepada pegawai perkhidmatan awam persekutuan termasuk guru sandaran.

4. Menteri Besar Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim memuji Mufti Selangor Mohd. Tamyes b. Abd. Wahid, Majlis Agama Islam Selangor dan jawatankuasa-jawatankuasa pengimarahan masjid kerana memulihkan kembali fungsi masjid sebagai tempat bermasyarakat.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION