Kerajaan Negeri Terap Konsep ‘Ownership’ Tingkat Ekonomi Desa – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Nurul Farina Nazlan

Kerajaan Negeri Terap Konsep ‘Ownership’ Tingkat Ekonomi Desa – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 22072013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Strategi pembangunan luar bandar Kerajaan Selangor akan menekankan konsep ‘keempunyaan’ atau “ownership” bagi menjayakan objektif meningkatkan pendapatan penduduk dan membangunkan luar bandar.

2. Berilmu, berdikari dan berkhidmat pada masyarakat.

Demikian adalah antara teras yang diterapkan di dalam aktivis muda Briged Amal Selangor (BASE) supaya anak muda menjadi insan yang berbakti kepada orang ramai samada dalam membantu golongan miskin mahupun mangsa banjir.

3. Tiga premis pusat siber di UEP Subang Jaya diserbu penguatkuasa Majlis Perbandaran Subang Jaya selepas siasatan mendapati mereka menawarkan perkhidmatan judi atas talian.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION