Kes Liwat II : Rayuan Kerajaan Persekutuan Ditunda – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Kes Liwat II : Rayuan Kerajaan Persekutuan Ditunda – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 22072013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Mahkamah Rayuan Putrajaya bersetuju menangguhkan prosiding rayuan kerajaan terhadap keputusan Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur yang melepas dan membebaskan Datuk Seri Anwar Ibrahim daripada tuduhan meliwat bekas pembantunya Mohd Saiful Bukhari Azlan.

2. Institut Rakyat menggesa kerajaan mendedahkan untung-rugi PERJANJIAN TRANS-PACIFIC PARTNERSHIP, seperti yang dijanjikan.

3. Umno BN didakwa menaburkan sogokan sebanyak RM377.45 juta sempena kempen Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri Kuala Besut

4. Ekoran kegagalan pihak berkuasa tempatan meluluskan tapak surau, sekurang-kurangnya 1,200 penduduk di Tamu Hill Fasa 2 Batang Kali di Hulu Selangor terpaksa berhimpit di dalam rumah teres satu tingkat bagi mengerjakan solat berjemaah.

5. Penduduk berhampiran pesisir pantai Selangor diminta mengambil langkah berjaga-jaga ekoran Indeks Pencemaran Udara mencatatkan peningkatan.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION