Komuter Wilayah Iskandar, Syarikat Berkaitan Umno Didakwa Dapat Konsesi 31 Tahun – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Komuter Wilayah Iskandar, Syarikat Berkaitan Umno Didakwa Dapat Konsesi 31 Tahun – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 15072013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Ahli Parlimen Petaling Jaya Utara Tony Pua mendesak kerajaan menjelaskan mengapa projek landasan keretapi untuk Wilayah Iskandar dianugerahkan kepada syarikat berkepentingan Umno secara runding terus.

2. Suruhanjaya Siasatan Diraja keatas pendatang haram Sabah diberitahu ahli-ahli politik melindungi dan menaungi sekolah-sekolah haram yang diuruskan oleh pendatang.

3. Pakatan Rakyat hari ini memfailkan saman terhadap tujuh anggota jawatankuasa Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) berhubung dakwaan penipuan dalam pelaksanaan penggunaan dakwat kekal ketika Pilihan Raya Umum ke 13 (PRU13) lalu.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION