MB : Patuhi Prinsip Ahli Sunnah Wal Jamaah – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

MB : Patuhi Prinsip Ahli Sunnah Wal Jamaah – FOKUS


 

Sinopsis

FOKUS Untuk 25072013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Semua umat Islam dan rakyat Malaysia yang bermastautin di negeri Selangor digesa supaya mengikuti dan mematuhi prinsip Ahli Sunnah Wal Jamaah yang telah ditetapkan.

2. Mahkamah Pilihan Raya Kuala Lumpur semalam mengesahkan kerusi Parlimen Batu bagi Pilihan Raya Umum ke-13 kekal milik calon KEADILAN, Tian Chua.

3. Seorang anggota polis yang menjadi suspek dalam kes kematian N Dharmendran sewaktu dalam tahanan mendakwa beliau diperangkap oleh pihak tertentu.

4. Kerajaan Negeri mensyaratkan setiap Pihak Berkuasa Tempatan mempunyai sekurang-kurangnya 30 peratus Ahli Majlis di kalangan wanita untuk penggal akan datang.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION