Najib Didakwa Peralat Pejabat Peguam Negara Cabar Hak Rakyat Berhimpun – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

tech support

Najib Didakwa Peralat Pejabat Peguam Negara Cabar Hak Rakyat Berhimpun – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 24072013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat Datuk Seri Anwar Ibrahim bimbang akan kebebasan mahkamah pilihanraya kerana dengan mudah menolak petisyen atas alasan-alasan teknikal yang tidak munasabah.

2. Pendakwaan 33 peserta Black505 berat-sebelah dan salahgunaan kuasa. Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak didakwa peralat Pejabat Peguam Negara untuk mencabar Perkara 10 Perlembagaan Malaysia.

3. Ahli Parlimen Pandan Rafizi Ramli tampil di satu sidang akhbar hari ini dan mendakwa aktivis pemantau jenayah R Sri Sanjeevan yang cuba dibunuh pihak tertentu mahu mendedahkan satu memo dalaman polis.

4. Isteri kepada suspek keempat kes kematian N Dharmendran mendakwa suaminya tidak pernah melarikan diri dari siasatan, sebaliknya digantung tugas.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION