Pemimpin Muda PKR Gesa Tanda Putera, New Village Ditayangkan – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

tech support

Pemimpin Muda PKR Gesa Tanda Putera, New Village Ditayangkan – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 31072013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Ahli Parlimen Bayan Baru Sim Tze Tzin berkata rakyat Malaysia cukup matang untuk menilai filem-filem fiksyen sejarah seperti Tanda Putera yang menyingkap tragedi 13 Mei, dan New Village, yang menceritakan percintaan terhalang berlatarkan zaman darurat.

2. Dewan Pemuda PAS Wilayah Persekutuan meminta agar pihak berkuasa majlis agama Islam turut bertindak ke atas golongan lelaki yang menyertai pertandingan bina badan.

3. Pemasangan lampu limpah di kawasan letak kereta di taman perumahan USJ2 di sini sejak Mac lalu berjaya mengurangkan kejadian jenayah di kawasan itu.

4. Bertindak atas aduan orang ramai, Majlis Perbandaran Selayang melancarkan ‘OPS Padu kenderaan Berat’ di sekitar kawasan pentadbirannya baru-baru ini bagi menjejaki pemandu lori yang sering memakir kenderaan berat dibahu jalan.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION