Premis Urut Haram Berdepan Tindakan Rampas Dan Lelong ? – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

tech support

Premis Urut Haram Berdepan Tindakan Rampas Dan Lelong ? – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 24072013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur memerintahkan Jabatan Peguam Negara membayar kos RM1,000 kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim kerana menangguhkan pendengaran kes saman beliau terhadap bekas menteri dalam negeri, Tan Sri Syed Hamid Albar.

2. Kerajaan Negeri menubuhkan satu jawatankuasa Task Force bagi membuat keputusan mengatasi masalah pelupusan sampah di Selangor.

3. Tindakan merampas dan melelong premis akan digunakan bagi menimbulkan rasa gerun kepada pengusaha dan pemilik premis pusat urut haram.

4. Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) tiada kaitan dengan sebuah laman web yang menerima pembayaran zakat, wakaf dan sedekah secara on-line seperti dilapor media baru-baru ini.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION