Rumah Sementara Hampir Runtuh, Mana Janji BN ? – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

tech support

Rumah Sementara Hampir Runtuh, Mana Janji BN ? – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 15072013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Sudahlah tempat tinggal mereka diambil untuk membangunkan Putrajaya, rumah ganti yang dijanjikan Kerajaan Persekutuan Umno-BN hanya tinggal janji.

Itulah nasih kira-kira 400 keluarga yang merupakan “penduduk asal” Putrajaya…yang sudah 15 tahun tinggal di dalam Pangsapuri Taman Permata.

2. Pakatan Rakyat dilapor telah memfailkan permohonan ke Mahkamah Tinggi memohon keputusan PRU13 di semua 222 kerusi Parlimen dibatalkan.

3. Kerajaan Selangor akan menaiktaraf lebih banyak surau-surau di seluruh negeri bagi membolehkan lebih ramai penduduk Islam menunaikan Solat Jumaat.

4. Bagi mengawal harga ayam yang seringkali meningkat menjelang musim perayaan, Kerajaan Persekutuan disarankan untuk menyiasat samada wujudnya monopoli pihak tertentu yang mengambil kesempatan menaikkan harga di peringkat ladang lagi.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION