Selangor Juara SUKMA, Kerajaan Negeri Akan Tambah Peruntukan – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Selangor Juara SUKMA, Kerajaan Negeri Akan Tambah Peruntukan – FOKUS


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Adun baru Selangor berjaya memainkan peranan besar dalam persidangan Dewan Negeri Selangor (DNS) kali ini apabila golongan itu dilihat kerap mengambil bahagian ketika persidangan sedang berlangsung.


2. Selepas kejayaan Selangor merangkul kejuaraan Sukma XVI, Kerajaan Negeri sedia menambah peruntukan bagi pembangunan sukan di negeri itu.

3. Sumbangan sektor pertanian kepada ekonomi Selangor menunjukkan angka peningkatan daripada RM 255 juta pada tahun 2011 kepada RM326 juta pada 2012.

4. Seramai 18,545 wanita dari seluruh Selangor telah menjalani program pemeriksaan kanser payudara atau mammogram secara percuma sejak 2010 hingga April tahun ini.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION