Selangor Kecam Pihak Hina Islam Dan Agama Lain – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Selangor Kecam Pihak Hina Islam Dan Agama Lain – FOKUS


 

Sinopsis

FOKUS Untuk 18072013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Kerajaan Negeri mengecam mana-mana pihak yang menghina Islam mahupun agama lain.

2. Kerajaan Selangor mengalu-alukan kenyataan Menteri Pelancongan dan Kebudayaan, Datuk Seri Mohamed Nazri Aziz yang memberi jaminan untuk tidak akan meminggirkan negeri Pakatan Rakyat (PR) dalam industri pelancongan.

3. Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) digesa agar lebih proaktif menangani masalah harga ayam dengan menetapkan tempoh masa harga silling bagi dengan lebih awal.

4. Ketua Polis Lahad Datu Superintenden Shamsudin Mat menafikan beliau pernah bermesyuarat dengan Pegawai Daerah Lahad Datu Zulkifli Nasir dan memberitahu rancangan militan Sulu menceroboh Sabah.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION