TPPA Berpotensi Jejas Industri Hiliran, Peluang Pekerjaan- FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

tech support

TPPA Berpotensi Jejas Industri Hiliran, Peluang Pekerjaan- FOKUS


 

Sinopsis

FOKUS Untuk 30072013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Larangan cukai ekspot ke atas bahan mentah yang disyaratkan perjanjian perdagangan bebas TPPA boleh melumpuhkan ekonomi negara ini.

2. Kejadian tembakan termasuk pembunuhan Husain Ahmad Najadi, Pengasas Bank Pembangunan Arab-Malaysian di tengah-tengah Kuala Lumpur pada waktu siang hari, baru-baru ini membuktikan jenayah di negara ini semakin meningkat dan bukan lagi persepsi.

3. Naib Presiden PAS Datuk Mahfuz Omar mendakwa kerajaan menjadi punca kenaikan harga barang mendadak, serta langkah menetapkan harga siling selepas barang naik adalah helah untuk memperbodohkan pengguna.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION