TTPA Dibimbangi Jejas Kuasa Kerajaan Negeri – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

TTPA Dibimbangi Jejas Kuasa Kerajaan Negeri – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 02072013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Selangor digesa bertindak ke atas Perjanjian Kerjasama Trans-Pasifik yang dibimbangi memberi kesan keatas kuasa kerajaan negeri, sektor Industri Kecil & Sederhana (IKS) dan kuasa Pihak Berkuasa Tempatan (PBT).

2. Ketua Pembangkang, Datuk Shamsudin Lias terkedu apabila diminta menyatakan mana-mana perkara daripada Perlembagaan Negara atau undang-undang negara ini yang menghalang rakyat melakukan protes terhadap keputusan Pilihan Raya Umum ke 13 lalu.

3. Seramai 15,505 pemohon telah ditawarkan pemilikan rumah kos rendah pada penggal lalu. Sejak 2011 hingga 2013, seramai 1,568 pemohon ditawarkan pemilihan rumah mampu milik.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION