Usul Sokong Titah Perlu Dipinda Supaya Petisyen Tidak Sia-sia – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Usul Sokong Titah Perlu Dipinda Supaya Petisyen Tidak Sia-sia – FOKUS


 

Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :


1. Pakatan Rakyat akan mengemukakan usul bagi meminda perbahasan titah Yang Di Pertuan Agong berhubung gesaan baginda supaya semua parti politik menerima keputusan Pilihanraya Umum ke 13 (PRU 13) lalu.

2. Kerajaan Persekutuan perlu menjelaskan bagaimana ia merancang untuk memungut kembali wang pembayar cukai yang disia-siakan oleh syarikat pengusaha Pusat Fidlot Nasional.

3. Dewan Pemuda Pas mendesak supaya Kerajaan Persekutuan mengkaji semula perlantikan Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim sebagai Pengerusi Tabung Haji.

4. Pas yakin akan mencapai kemenangan dalam Pilihanraya Kecil Kuala Besut yang akan diadakan pada 24 Julai ini.

5. Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) akan mendapat nilai tambahan jika berjaya melaksanakan konsep ‘transparency’ di dalam perkhidmatannya.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION